YOZGAT / ŞEFAATLİ - Atatürk Ortaokulu

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için hazırlamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda bu ay düzenlenen Hikaye yazma ve anlatma yarışmasına 15 öğrencimiz katılmış olup dereceler şu şekildedir.

1. Büşra ATASOY

2. Mehmet Mustafa TUĞRUL

3. Sinem Yaren KILIÇ

Emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimziden Hanife KAYAARSLAN ve Gülsüm Dilan ÇİNAR'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza yeni okul müdürü olarak Salih TÜRKMEN atanmıştır.Yeni görevinde başarılar dileriz.

Nis

Şefaatli Belediyesi tarafından kurulan ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar çadırında bugünde okulumuz İzcileri görev aldı.İftar çadırında yemek dağıtımından, sofra toplanmasına yardım eden gençlerimize teşekkür ederiz.

''Bütün ümidim gençliktedir.''

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Masa tenisi il turnuvasına küçük erkek ve küçük kız takımıyla katılan okulumuz öğrencileri küçük kızlarda il dördüncüsü olurken küçük erkeklerde derece alamamıştır.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bu yıl ikincisi düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvası okulumuzda yapıldı.İlçemizdeki tüm ilk ve ortaokulların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte tüm öğrencilerimiz eğlendiler.Dereceye giren öğrencilere madalya ve katılım sağlayan öğrencilere katılım belgesi verildi.Ayrıca emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve hakemlere teşekkür belgesi taktim edildi.

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

DEPREM SEFERLİĞİNE SİZDE DESTEK OLUN!

Halk Oyunları Kurslarımız Devam Ediyor

YARATICILIK DERSİMİZ DEVAM EDİYOR

WE LEARN BY FUN

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olmuş, emekliliğe ayrılmış ve görevini ifa eden tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıldönümü hem okulumuzda hemde Atatürk alanında coşkuyla kutlandı.